Julens vackra detaljer

Små och stora ljuslyktor. Tomtar och adventsljusstakar. Mys och skingra mörkret tillsammans med nära och kära i vinter.

Din inredningsbutik på nätet

Noga utvald heminredning

Handla din inredning på nätet och gör ditt hem vackrare och mer trivsamt. Välj ur ett brett sortiment med inredningsdetaljer för de flesta stilar och smaker.

Vi älskar den snygga skandinaviska designen och hos oss hittar du vaser i både keramik och glas, ljusstakar, ljuslyktor och textilier i många färger. Vill du hellre ha den lite mer avslappnade, lantliga touchen finner du även dessa artiklar hos oss.

Kika gärna närmare på välkända varumärken som stilrena Lene Bjerre, harmoniska Storefactory, glada och moderna Bloomingville samt klassiska Ib Laursen – alltid till bra priser.

Hylla i ekträ
@maggiemelzer

Inredning online för varje rum och tillfälle

Vi har inredningsdetaljer för varje rum och tillfälle. Alltid prisvärt – alltid med kvalitet. Vare sig det är våra fina keramikvaser från Storefactory, eller trendiga kuddfodral och plädar från Bloomingville och Ib Laursen vill vi hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen. Eftersom vi är en webbutik har vi alltid öppet, och du kan i lugn och ro bestämma dig och till och med tänka på saken en stund. Vi vill att shoppingen ska bli en upplevelse och strävar därför efter att bli en allt bättre och bättre inredningsbutik på nätet.

Nyheter för varje säsong

Hos Vackra detaljer hittar du alltid inspiration till rätt pris från dina favoritmärken. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt känsla i olika stilar – vare sig det är lantlig, modern, klassisk eller skandinavisk inredning du letar efter. Annars hittar du såklart varje säsongs nyheter från Lene Bjerre, Affari of Sweden, Bloomingville, Ib Laursen, Eldgården och Vio Ljusfabrik hos oss. Till jul vill vi erbjuda en variation av ljusstakar, ljuslyktor, blockljus, droppljus och andra juldekorationer. Till påsk har vi påskhönor och påskkycklingar att välja bland. Vi har också nyheter för andra festliga tillfällen – dekorera med dina favoriter och lägg då och då till någon från vårt sortiment.

Rätt förvaring sparar plats, tid och energi

Tänk att alltid ha en plats för dina prylar, t.ex. nycklar och mobil? Visst skulle du spara plats och energi. En väggkorg för praktisk förvaring och upphängning i hall och kök är en dröm för en ordning-och-reda-entusiast. Vi vill hjälpa dig att skapa ordning hemma – kika in i vår avdelning för korgar och förvaring för inspiration.