• Heminredning online
✔ Fri frakt vid 500 kronor ✔ Snabb leverans 1-3 dagar ✔ 14 dagars full returrätt

Heminredning

Heminredning online

Handla din inredning på nätet och gör ditt hem vackrare och mer trivsamt. Välj ur ett brett sortiment med inredningsdetaljer för de flesta stilar och smaker. Vi älskar den snygga skandinaviska designen och hos oss hittar du vaser i både keramik och glas, ljusstakar, ljuslyktor och textilier i många färger. Vill du hellre ha den lite mer avslappnade, lantliga touchen finner du även dessa artiklar hos oss. Kika gärna närmare på välkända varumärken som stilrena Lene Bjerre, harmoniska Storefactory, glada och moderna Bloomingville samt klassiska Ib Laursen – alltid till bra priser. Vackra detaljer - din inredningsbutik på nätet!

Inredning för varje rum och tillfälle

Vi har inredningsdetaljer för varje rum och tillfälle. Alltid prisvärt - alltid med kvalitet. Vare sig det är våra fina keramikvaser från Storefactory, eller trendiga kuddfodral och plädar från Bloomingville och Ib Laursen vill vi hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen. Eftersom vi är en webbutik har vi alltid öppet, och du kan i lugn och ro bestämma dig och till och med tänka på saken en stund. Vi vill att shoppingen ska bli en upplevelse och strävar därför efter att bli en allt bättre och bättre inredningsbutik på nätet.

Nyheter för varje säsong

Hos Vackra detaljer hittar du alltid inredning till rätt pris från dina favoritmärken. Vi vill hjälpa dig att hitta dina inredningsfavoriter i olika stilar - vare sig den är lantlig, modern, klassisk eller skandinavisk. Annars hittar du såklart varje säsongs nyheter från Lene Bjerre, Affari of Sweden, Bloomingville, Ib Laursen, Eldgården och Vio Ljusfabrik hos oss. Till ju vill vi erbjuda en variation av ljusstakar, ljuslyktor, blockljus, droppljus och andra juldekorationer. Till påsk har vi påskhönor och påskkycklingar att välja bland. Vi har också nyheter för andra festliga tillfällen - dekorera med dina favoriter och lägg då och då till någon från vårt sortiment av fina inredningsdetaljer.

Rätt förvaring sparar plats, tid och energi

Tänk att alltid ha en plats för dina prylar, t.ex. nycklar och mobil. Visst skulle du spara plats och energi. En förvaringskorg i metall för praktisk förvaring och upphängning i hall och kök är en dröm för en ordning-och-reda-entusiast. Vi vill hjälpa dig att skapa ordning hemma - kika in i vår avdelning för korgar och förvaring för inspiration.