Inredningsdetaljer

Pricken över i, det lilla extra eller något för att knyta ihop stilen i hemmet… Bland våra inredningsdetaljer hittar du allt från dekorativa kompass till fina skulpturer och korgar. Vackrast blir det när du blandar gammalt och nytt tycker vi – allt för ett personligt och mysigt hem.

_____________________________________________

Visar alla 19 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Inredningsdetaljer


 Ofta är det inredningsdetaljer som saknas om det inte känns mysigt eller till och med kalt hemma. Vi är ofta duktiga på de stora penseldragen - soffan, skåpet och bordet, men glömmer lätt att det är viktigt att lägga lika tid på att hitta de minsta detaljerna för att allt ska kännas färdigt.

Vad är ett personligt hem?


 Vilka detaljer, och hur många, är väldigt personligt och handlar både om din inredningsstil och om din personlighet. Vill du ha mycket dekorationer, eller är du lagd åt det minimalistiska hållet? Mår du bra i ett rum där allt småplock är gömt i korgar och lådor, eller älskar du att se dina favoriter till vardags? Känn efter vad du trivs med och gör upp en plan för din inredning. Skriv gärna ner dina idéer allteftersom för att inte glömma några av de riktigt bra. Blanda gärna gammalt och nytt och rent dekorativa föremål med det som har ett syfte.

Vilken inredningsstil passar hos dig?


 Välj också material efter det intryck du vill ha - trä kan ofta ge ett mjukare, mer ombonat intryck än metall, som ofta används i industriell eller modern inredningsstil. Vi är många som gillar att blanda gammalt och nytt, men även rent dekorativa föremål med vackra praktiska heminredningsdetaljer.