• Heminredning online
✔ Fri frakt vid 750 kronor ✔ Snabb leverans 1-3 dagar

Välkommen till oss!

Hej och varmt välkommen till Vackra detaljer. Så trevligt att just du hittat hit och är intresserad av min fina webbutik. 

I backspegeln... eller varför Vackra Detaljer?

Våren 2017 letade jag efter en stor vas till vårt nyrenoverade vardagsrum och jag visste precis vad jag ville ha. Att hitta just den vasen visade sig vara lättare sagt än gjort... Jag misstänkte ändå att jag inte var den enda som tyckte det var svårt att hittar rätt detaljer till hemmet. Nästa tanke blev att det kunde vara roligt att dela mitt intresse för hem, inredning och trädgård med andra. Efter lite funderingar dök idéen om att öppna en inredningsbutik på nätet upp.

Namnet på butiken kändes självklart  - Vackra detaljer - för det var ju just det jag hade sökt. Jag har under åren gått flera utbildningar inom inredning och fortsätter att gå kurser för att kunna ge mina kunder mervärde. 

Nuläge, och vad vi erbjuder

Jag driver nu företaget tillsammans med min man och kombinerar min passion för inredning med ett stort intresse för fotografering.

Fokus är att hitta fina ting som hjälper dig att skapa just det hem som passar dig, där varje föremål är genomtänkt och blir en favorit. Vare sig du gillar lantlig, modern eller klassisk inredning ska du kunna hitta något hos oss.

Vi är angelägna om att det vi väljer till butiken håller god kvalitet och vi kontrollerar också de produkter som kommer hem. När det är möjligt väljer vi varor som tillverkas nära, eller på ett hållbart sätt. Vi strävar efter att öka den delen i takt med att vårt sortiment blir större.

Det är din upplevelse som ska stå i centrum och därför att du ska känna dig trygg som kund – från beställning och betalning till frågor och funderingar som uppstår efter det att du fått din vara. Vi sköter både returer och reklamationer snabbt och smidigt och följer givetvis gällande regler.

Vårt lager finns i Jönköping och det är också där vi bor – en bra stad att driva e-handelsföretag med närhet till transporter som gör att din leverans kommer hem till dig lite extra snabbt.

Blicka framåt...

Hör av dig om det är något du undrar över eller om du saknar någon produkt som du tycker vi ska ta in. Din återkoppling innebär att vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet, och erbjuda dig som kund det lilla extra.