• Heminredning online
✔ Fri frakt vid 500 kronor ✔ Snabb leverans 1-3 dagar ✔ 14 dagars full returrätt

Om oss


Välkommen till Vackra detaljer!

Vi hoppas du hittar det du söker i vårt fina sortiment! Vi öppnade vår webbutik 2019 vilket innebar att vi förverkligade drömmen att ha något eget inom ett kreativt yrke.  

Vår ambition

Vår ambition är att erbjuda inredning som både är smakfull och prisvärd. Vi gillar den moderna skandinaviska stilen, och blandar gärna med lantliga och mer avslappnade detaljer. Vi har därför både trendiga och klassiska produkter som vi ibland mixar med någon annorlunda pryl - men alltid av hög kvalitet. Vi söker både bland de leverantörer som är vanligt förekommande i Sverige men breddar gärna sortimentet med andra, mer ovanliga inredningsdetaljer som inte finns i alla inredningsbutiker. 

Snabba leveranser och säkra betalningar

En stor del av vårt koncept är snabba leveranser - huvuddelen av alla våra paket är faktiskt framme inom ett par dagar efter orderläggning! Alla priser är självklart inklusive moms, och du betalar via Klarna Checkout eller Swish. 

Företagsinformation

Vackradetaljer.se drivs av Hemmakatten AB, Bäverstigen 6, 553 08 Jönköping. Vi har F-skattsedel och org.nr. 559224-7618. Mejla oss på [email protected] om du undrar över något - eller slå en signal 0708-122844, kan vi inte svara just då - lämna ett meddelande så ringer vi upp.