Jul

Välj bland vårt fina utbud av juldekorationer för att skapa en stämningsfull högtid. Här finner du vackra blockljus till advent, julkransar och tomtar.

___________________________

Visar 1–27 av 31 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Julens vackra detaljer och dekorationer


 Letar du efter den perfekta ljusstaken som kan bli en riktig centerpiece på julbordet har du alla chanser att hitta den hos oss. Sund - den långa ljusstaken för matbordet finns i färgerna svart och vitt - båda lika vackra och lätta att dekorera efter tema. Kottar och juldekorationer är bara en idé.

Klassiska juldekorationer och nya trender


 Julen är främst något vi förknippar med traditioner och något som inte förändras så mycket från år till år. Vi har nog behov av att ha något som håller över tid och som vi känner igen, speciellt i en värld som förändras på gott och på ont. Visst är det något härligt över att hitta barnens hemmagjorda julpynt i lådan från vinden? Därmed inte sagt att vi inte bör förändra något, tvärtom behöver vi addera nya detaljer som gör högtiden till vår egen.

Här hittar du vackra blockljus för advent och jul, julgranskulor och annat pynt. En härlig tomtelykta och söta tygfigurer att pynta med. Allt för en vacker jul.