Blockljus

Här finner du vårt fina utbud av blockljus i olika höjder och storlekar. Kombinera gärna flera i olika höjd eller storlek för att få till den där riktiga mysfaktorn.

_______________________

Visar alla 10 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Köp blockljus från oss på Vackra detaljer


 Det finns inga ljus som går att använda på så många olika ställen som blockljusen. Ställ på en bricka, ett ljusfat eller en blockljusstake och flytta runt - känn in var de vackra ljusen gör sig bäst. Det är också stämningsfullt att placera ljus i olika höjder och färger på ett större ljusfat - det ger lite variation i inredningen. Botanisera i vårt utbud av blockljus i olika färger och former - vi har ljus i såväl stearin som paraffin, som en blandning av dem båda.

Astma- och allergivänliga ljus

Mer och mer börjar vi övergå till ljus som sotar lite, som är testade för skadliga partiklar och som innehåller ämnen som du till och med kan äta. Att ljusen ändå ska vara underbart vackra, ha bra brinnegenskaper och ha tillverkats under socialt ansvarstagande förhållande är självklart. Välkommen att pröva Lübech Livings vackra block- och kronljus.

Blockljus till advent och jul

Titta in i vår kategori för jul och kika extra på våra fina blockljus från Ib Laursen och Vio Ljusfabrik för advent och jul. Visst är det något speciellt att tända ett ljus just när vintermörkret är som mest kompakt.