Ljusstakar och ljuslyktor

Det spelar ingen roll om det är vinter eller sommar eller om den står på golvet, marken eller bordet – en fin ljuslykta eller ljusstake har du alltid glädje och nytta av. Botanisera bland vårt utbud och kombinera gärna flera för extra fin effekt.

_________________________

Visar alla 23 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Ljuslyktor för året-runt-bruk


 Att sitta sena, ljumma sommarkvällar omgiven av vackra värmeljuslyktor vare sig de hänger i taket, eller står på golvet, är något att längta till. Kanske behöver du en pläd de allra sista timmarna men så härligt ändå!

Ljusstakar och lyktor går att byta ut alltefter säsong och sommarens lykta passar ofta lika bra under de andra årstiderna. Ofta behöver du bara byta ljuset för att det ska passa perfekt till höstmyset i soffan, eller varför inte vackert vårgrönt under den ljusa årstiden, och lite mörkare vinrött under vintern.

Ljusstakar går alltid hem


 Söker du vackra golvljusstakar till julmiddagen eller födelsedagsfesten - kika in på vår sida bara för golvljusstakar. Förutom att bidra till stämningen finns det inget som smickrar både ditt hem och dig själv som levande ljus. Dekorera ljusfat med säsongens växter och färger, eller varför inte få dubbel nytta av fatet och fylla på med polkagrisar? Vill du få ett verkligen vackert sken från levande ljus ska du kika extra på våra fina väggljusstakar. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.