Ljuslyktor

Använd lanternor och lyktor för att skapa stämning och trivsel, gärna tillsammans med vackra blockljus eller ljusslingor. Vi älskar att dekorera golvlyktor med det som passar varje säsong, granris till advent och jul och lingonris till hösten och kanske några vackra blommor till sommar och vår. Vi har både stora och små lyktor i olika material för att du ska hitta det du söker.

__________________________

Visar alla 11 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Brett sortiment av ljuslyktor


 Här hittar vårt breda sortiment av ljuslyktor från flera olika märken och tillverkare. Lanternor i rotting, vackra stora lyktor att ha på golvet från Ib Laursen och stilrena värmeljuslyktor - det är bara en liten del av det vi erbjuder.

Lanternor kan placeras och användas på en mängd olika sätt - framförallt använder vi dem för att skapa mysfaktorn när det är mörkt. De flesta lyktor kan användas året runt - variera bara färgen på ljuset och dekorationerna runt omkring för att få till den känsla du vill ha. Eller varför inte kombinera flera olika lyktor - t.ex. små i olika färger och mönster för att få till det där lilla extra. Dessa går att använda året runt - som en mysfaktor på altanen under sommaren och hängande i träden eller på verandan för att välkomna gäster under höst och vinter.

Värmeljuslykta ger stämning


 Du kan använda många både inne och ute för att skapa rätt atmosfär - några kan stå på vardagsrumsbordet eller på altanen, eller varför inte hänga någon i ett träd en vindstilla kväll. Har du en fin fönsterbräda kan det bli jättefint att placera några ljuskällor där och låta fönsterglaset spegla skenet för dubbel effekt.