Ljusstakar

Här hittar du många fina ljusstakar och ljushållare i klassisk, stilren design men även sådana med lite mer ovanlig form. Kika gärna på våra ljus för att se om du hittar något fint att kombinera med.


Visar alla 11 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Handla ljusstakar i många olika färger, former och material


 Våra vackra golvljusstakar som blivit en storsäljare passar året om och överallt - till julmiddagen eller födelsedagsfesten, i burspråket, på altanen eller i vardagsrummet. Förutom att bidra till stämningen finns det inget som smickrar både ditt hem och dig själv som levande ljus.

Dekorera med naturen

Dekorera ljusfat med säsongens växter och färger, visst finns det så mycket från vår natur som passar även inomhus? Eller varför inte få dubbel nytta av fatet och fylla på med polkagrisar? Vill du få ett verkligen vackert sken från levande ljus ska du kika extra på väggljusstakar som finns i flera storlekar. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken. Flera av väggljushållarna går att använda till både vanliga kronljus och till blockljus - bara att välja efter vilken stämning du vill skapa.

Vackra ljusstakar i mässing passar de flesta hem och rum. Pröva att kombinera dem med ljushållare i andra material eller färger - t.ex. svart. Eller varför inte göra en trendig bordsdukning med vackra, torkade växter tillsammans med ljusstakar i olika höjder- finns inget som förhöjer stämningen som detta!