Om oss

Välkommen

Att älska sitt hem


Om Vackra Detaljer

Det är de små tingen i livet som räknas. Underbara ögonblick som tillsammans blir livet. Det är dessa stunder som är vår inspiration när vi bestämmer vilka kollektioner vi ska erbjuda våra kunder. Vi tycker det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda stilrena produkter av hög kvalitet, precis det som vi själva vill ha.

Fokus är att hitta fina ting som hjälper dig att skapa just det hem som passar dig, där varje föremål är genomtänkt och blir en favorit. Vare sig du gillar lantlig, modern eller klassisk inredning ska du kunna hitta något hos oss.

Vi är angelägna om att det vi väljer till butiken håller god kvalitet och vi kontrollerar också de produkter som kommer hem. När det är möjligt väljer vi varor som tillverkas nära, eller på ett hållbart sätt. Vi strävar hela tiden efter att öka andelen av hållbart tillverkad och transporterade varor.

Det är också de små stegen som är viktigast. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. För oss innebär det att vi erbjuder inredning med fokus på hållbarhet utan att kompromissa med utseende och kvalitet.

Det är din upplevelse som ska stå i centrum och därför att du ska känna dig trygg som kund – från beställning och betalning till frågor och funderingar som uppstår efter det att du fått din vara. Vi sköter både returer och reklamationer snabbt och smidigt och följer givetvis gällande regler.