Presenter

Presenttips och julklappsidéer
Vi vet hur svårt det kan vara – vad ger man till den som har allt eller till den som inte önskar sig något särskilt? För att hjälpa er har vi samlat lite tips och idéer till presenter och julklappar. Här ska alla kunna hitta något att inspireras av, vare sig man letar efter julklapp till brorsan eller en födelsedagspresent till mamma.

Visar alla 14 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Presenter, julklappar och gåvor


 Praktiska, användbara, ätbara eller bara vackra? En gåva kan vara allt det och visst stämmer det att det (oftast) är roligare att ge än att få? Framförallt när man hittar den där perfekta prylen som man ser att någon blir riktigt glad över att få.

Något till hemmet


 Hos oss hittar du ett brett och varierat sortiment inom heminredning och det finns något som passar de allra flesta. Om du funderar på att ge bort inredning är vårt första råd att fundera på hur mottagarens hem ser ut och vilka intressen du vet att hon eller han har. Låt din present knyta an till ett intresse - en orienterare uppskattar sannolikt ett dekorativt kompass, medan någon som går att använda i köket får din matlagningsintresserade pappa att bli riktigt glad.

Det behöver inte ens vara något som mottagaren tänkt på själv - en vattenkanna till kompisen vars krukväxter alltid ser lite ledsna ut kan väcka något slumrande till liv, i dubbel bemärkelse.

Något för speciella tillfällen


 Det finns många tillfällen för att ge bort något fint. En tygfigur till ett litet barnbarns första jul kommer hänga med i många år framöver, en vacker korg till mamma på mors dag fylld med det du vet att hon gillar allra mest eller en låda med må-bra-grejer till väninnan som nyss fått barn. Slå in paketet i ett fint papper, lägg till ett kort där du skriver någon rad eller två om vad de betyder för dig och succén är given.