• Heminredning online
✔ Fri frakt vid 750 kronor ✔ Snabb leverans 1-3 dagar

Sax i kolstål

  • 199 kr

Äntligen en snygg och hållbar sax i smidet kolstål som är till för att användas och inte bara att ha som dekoration (även om det går utmärkt det också). Ko

I lager

Äntligen en snygg och hållbar sax i smidet kolstål som är till för att användas och inte bara att ha som dekoration (även om det går utmärkt det också). 

Kolstål är ett mycket slitstarkt naturmaterial utan kemikalier. Dessa saxar har traditionellt använts under hundratals år i Kina till Bonsai-träd, men nu är det mer vanligt att vi använder dessa fina saxar till kryddor och blommor.. Eftersom detta är en sax som är till för vardagsbruk går den naturligtvis att använda till lite allt möjligt i kök och trädgård t.ex. klippa till markväv eller ogräsduk samt diverse snören.

  • 15 cm x 8 cm
  • Smidet kolstål
  • Passar såväl höger- som vänsterhänta


Seattle Seed Co. strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och som tål att användas länge, men som ändå vackra. Företaget började som ett rent frö-företag och donerar varje år fröer till utvalda välgörande ändamål - till exempel sponsrar de organisationen Fundamarcos Program, som lär ut som lär ut hållbara odlingsmetoder i Guatemala.