Glasvaser

Här har vi samlat våra vackra glasvaser i olika färger och former. Vi har småvaser i olika färger men även i klarglas, och med annorlunda form – letar du efter en glasvas med smal öppning kan du kika på de från Storefactory.

____________________

Visar 1–12 av 17 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Vaser i glas i olika färger

Varje blomma, bukett eller strå kräver en särskild form på sin vas. Hittar du rätt lyfts det vackra fram i buketten, exempelvis en tulpanbukett i en rund vas. En torkad blomma kan vara så fin i färgat glas medan något i klarglas bättre lyfter fram det gröna i en bukett med äkta snittblommor. Söker du småvaser eller minivaser har vi det också - flera i olika färger men även i vanligt glas. Det roliga med små som stora vaser är att du kan välja hur den ska sätta tonen i ditt hem - vackra vaser från Ib Laursen i den lite större modellen är fina att ha på golvet, medan andra passar perfekt i storlek till fönsterbrädet eller spiselkransen.

Hängande vaser

Vaser för upphängning kan verkligen bli en fin heminredningsdetalj på lite högre nivå - ofta tänker vi att buketten eller blomman ska stå på ett bord eller fönsterbräde men att hänga blommorna från taket, i fönstret eller i en särskild upphängningsanordning blir det lilla extra. Att de även kan stå på bordet är bara ett plus - ju flera användningsområden ju bättre.

Väggvaser

Funderar du på vad du ska hänga på dina väggar? Varför inte sätta upp några väggvaser istället för tavlor eller andra mer konventionella dekorationer? Blanda olika former för att få lite variation. Endera använder du sedan samma typ av växt, eller så väljer du att blanda olika som ändå passar tillsammans. Att sätta några vackra vårblommor, eller några grankvistar till jul, får väggen att se tredimensionell ut på ett helt annat sätt än en tavla.