Vaser och krukor

Vaser i olika färger och former går att använda till både dekoration och till enstaka blommor eller stora buketter. Du kan kika på alla vaser här nedan men vet du redan vad du vill ha kan du gå direkt till respektive underkategori – t.ex. keramikvaser eller glasvaser.

______________________

Visar 1–27 av 29 resultat

Inga fler produkter

Inga fler produkter

Vi har ett brett utbud av vaser


 Det går aldrig att få för många gröna växter – vare sig det är konstväxter eller den riktiga sorten. Du vill såklart även ha vackra vaser och krukor att ställa dina växter i och det hittar du hos oss.

Vi är stolta över vårt breda urval. Oavsett om det är en urna till barnens handplockade sommarblommor eller något att sätta 50-årsbuketten i som du söker har vi något för dig. Mönstrade, moderna, klassiska, genomskinliga, färgglada eller diskreta – vi har mycket av det mesta. Du behöver inte ens ha blommor i den - ibland kan det räcka med att vasen är den där vackra detaljen som gör dig glad när du ser den. Välj gärna både små och stora med olika färg och form och kombinera till ett vackert stilleben. Vad gäller material har vi många vaser i keramik och stengods, men även av klarglas och färgat glas - vackra ytor oavsett om det är den moderna eller rustika stilen du är ute efter är en självklarhet.

Vi har flera fina krukor, gärna sådana som du inte hittar på närmaste blomstervaruhus. Fundera gärna ett varv extra på vilken färg på krukan som passar till växtens bladfärg – ibland blir man förvånad över hur en speciell kruka lyfter fram bladen och gör arrangemanget till något som fångar blicken. Du kan också göra tvärtom – välj krukan som passar till din övriga inredning först och växten sedan! P.s. glöm inte att vattna!

Stora vaser

En stor golvvas ger ett lyxigt och hemtrevligt intryck. Vi har flera olika färger och storlekar att välja mellan så du kan hitta din favorit. Ett tips är att sätta i några vackra konstväxter.

Keramikvaser från Storefactory

När man pratar om vaser i keramik går det inte att gå förbi det fina svenska märket Storefactory. Beläget i Jönköping och med en känsla för keramik har deras vaser tagit Sverige med storm. Storefactory har även glasvaser - kika på deras runda vaser i klarglas eller brunt glas. Så vackra!

Vaser från Lene Bjerre, Ib Laursen, Bloomingville och Affari of Sweden

Det går inte att nämna orden vacker vas utan att i samma mening nämna danska märket Lene Bjerre - en stilbildare när det gäller skandinavisk design. Vi har också mycket från andra kända danska märken som Bloomingville och Ib Laursen. Vi har kort sagt ett brett och stort utbud av vaser - både stora och små av klarglas.